This blog has moved to: www.studio-paars.nl

August 16, 2010

Naaidoos

Zoals ik al eerder heb verteld is mijn moeder ook erg van de knutsel (je zou kunnen zeggen dat ik het van haar heb geerfd). Haar favoriete bezigheid is toch wel kartonnage. Helaas zie je het niet meer zo veel de laatste tijd, en ze heeft dan soms ook moeite om de juiste spullen te vinden (zoals slotje, hoekjes enz. Iemand nog tips misschien?).

Het patroon voor deze naaidoos heeft ze uit een boekje. Mijn zus en ik mochten op de stoffenbeurs allebei een lapje uitzoeken en daarvan heeft ze voor ons allebei zo'n mooie doos gemaakt. Die van mijn zus is in een beige met rode burberry-ruit met een klein rood ruitje van binnen (ook erg leuk geworden!) maar ik vond dit knoopjes stofje wel erg leuk en toepasselijk. Eerst wilden we nog de binnenkant wit maken, maar uiteindelijk toch maar helemaal in deze stof gedaan.

De bovenste laag kan er uit, en daaronder is dan een grotere ruimte met vakjes (of zonder, de vakverdeling kan er ook uit).

Mooi is ie he! Ik vind 'm zo leuk, ben er echt super blij mee!


5 comments:

 1. Wat is ie leuk! En handig ook!

  ReplyDelete
 2. Wat mooi en handig! Je moeder is er wel erg handig mee!

  ReplyDelete
 3. Ik betwijfel of al mijn spullekes hier in zouden passen! Ik vind hem geweldig mooi! Ik zou er ook heel blij van worden ;-)

  ReplyDelete
 4. Bedankt voor de complimentjes, ik zal het haar eens laten lezen.
  En nee, al mijn spulletjes passen er ook niet in ;) Ergens staat nog een oude gereedschapskoffer vol met garen, elastiek, extra doosjes spelden en naalden en ik weet niet eens wat maar nog veel meer...

  ReplyDelete