This blog has moved to: www.studio-paars.nl

March 27, 2011

~ korting bij MOO en BLOND spaarpunten


Had ik al verteld dat ik fan ben van Moo? ;)
Ze zijn niet de goedkoopste, maar alles wat zij drukken is net even dat beetje mooier, de site is super makkelijk te gebruiken, en hun minicards zijn helemaal top (als je recentelijk iets bij mij hebt besteld heb je gezien hoe leuk ik ze vind!).
Aan hun vorige actie heb ik helaas geen iPad overgehouden, maar wel won ik een mooie ShowCase. Nu alleen nog Business Cards voor erin, want die had ik zelf nog niet... Misschien geef ik hem wel aan mijn zus, die heeft wel hele leuke visitekaartjes van MOO.
Nu hebben ze een nieuwe actie: als jij voor het eerst bij ze besteld en deze code gebruikt: HQ29RK, dan krijg jij 20% korting op je hele bestelling, en ik krijg dan weer een tegoedbon voor 25% korting op mijn volgende bestelling. De enige voorwaarde is dat je voor 1 april moet bestellen.

Did I ever mention I love Moo? ;)
Now they have an new special offer: if you use this code: HQ29RK on your first order, you will receive a 20% discount on your order, and I will receive a voucher for a 25% discount. The only catch is that the offer ends on April 1st.


En ik ben lekker laat, ik weet het, maar als je nog aan het sparen bent voor het BLOND stamppotservies van Unox heb ik nog een paar codes voor je (laat even weten als je ze hebt gebruikt, dan haal ik ze weg):

YJH3W-FX3YJ-KKTAY
ALKXN-YRYTL-XQENK
HRY73-M7QNE-RRY3Q
4E9JT-FHMJ7-4MP7L
9CYMW-TH3J3-LYE33
4FHP4-HERC7-AKNLN
ACFCX-HHHWQ-EANEJ

3 comments:

 1. Hé super zeg! Ik heb de onderste twee codes gebruikt. Super bedankt, wat attent van je!!

  ReplyDelete
 2. Oh. Nu blijkt dat ik de codekaart/stickers ook nodig heb, om op de coupon te plakken? Hmmm. Weet jij of dat echt nodig is?

  ReplyDelete
 3. Oh? Nee, dat wist ik niet, wat een onzin zeg! Dat staat ook niet op die kaart volgens mij.
  Ik heb ze al weggegooid ook dus ik kan ze ook niet naar je opsturen ofzo.
  Misschien even een mailtje naar Unox? Wie weet hept het...

  ReplyDelete