This blog has moved to: www.studio-paars.nl

May 8, 2010

Zeepzakjes


Ook alweer van een tijdje terug; deze heb ik voor de feestdagen gemaakt als persoonlijk cadeautje voor een hele familie.

Voor ieder heb ik bij Serena van The Secret Garden een heerlijk en handgemaakt stuk zeep uitgezocht, wat precies past bij die persoon.
Belgium Beer Soap voor de bierliefhebber, Cherry Pop voor de zoetekauw, Pure voor de gevoelige huid en All Natural Soap voor de huid die helemaal nergens tegen kan.


En dan voor ieder een zeepzakje gebreid. De kleuren passen bij de betreffende persoon, en omdat de kleuren herhaald worden passen ze ook als 1 geheel bij elkaar.


De zeepzakjes zijn gebreid van 100% katoen, volledig wasbaar en wasdroger bestendig. Ze hebben de breedte van een flink stuk zeep.
Het idee is dat je je zeep in zo'n zakje stopt en het dan gebruikt in plaats van een washandje. Na het douchen knijp je het uit en hang je het op om te drogen. Het voordeel is dat dan je zeep ook goed droogt en langer lekker blijft (en niet in een vies vochtig zeepbakje ligt te verpieteren).
Enneh bijkomstig voordeel is dat je je zeep tot de laatste kruimel kan blijven gebruiken (en dat wil je wel bij deze superlekkere zeep!).

Zakje, stukje zeep en de beschrijving ervan, plus een gedicht maakten bij elkaar een erg leuk (en handgemaakt) cadeau.

No comments:

Post a Comment