This blog has moved to: www.studio-paars.nl

March 11, 2009

* Polswarmers

->I'm moving my blog; the new location is Studio Paars
->Mijn blog verhuist; de nieuwe locatie van deze post is Studio Paars - Polswarmers met kabels

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

Ik had al heel wat voorbeelden van polswarmers gezien en ik wilde het zelf ook maar eens gaan proberen, en dit is het geworden.
Ze zijn zeker voor verbetering vatbaar, maar toch ben ik er trots op want ze zijn super mooi gelukt en niet het minst belangrijk: lekker warm!
Volgende keer maak ik ze wat langer, en de opening voor de duim moet wat lager zodat er wat meer stof over de hand valt.
En de wol zou ik zeker niet opnieuw gebruiken... deze is na een paar keer dragen al behoorlijk aan het pluizen. Maarja je kan ook niet vreselijk veel verwachten voor 1 euro per 100 grams bol (breigaren "Saskia" van de Wibra).
Maar het was in elk geval een geslaagd experiment.Het was trouwens ook mijn eerste keer kabels breien! Best leuk om te doen, maar hele truien zou ik niet volhouden denk ik... al dat tellen de hele tijd!


Trouwens, is dit herkenbaar? Je hebt alles klaar gezet om een goede foto van je creatie te proberen te maken, en dan krijg je dit...

2 comments:

  1. He Marley!!!! ehhh...Hij lijkt op mijn kat ;) Die van jou staat tenminste nog met z'n hoofd erop... bij mij beland er altijd een 'mooie' kater-kont op de foto :)

    ReplyDelete
  2. Haha nee die van mij gaat altijd kopjes geven aan de camera... best lief totdat je merkt dat je lens vol kattekwijl zit.

    ReplyDelete